Nincs jó válasz

Mindenféle, ami zavar, vagy örülök neki, vagy vicces, vagy szomorú. Próbálok nem csak hörögni, ha kritizálok valamit, hanem leírni, hogy én hogy szeretném.

Friss topikok

  • anonim user: természetesen mindenképpen csak leányzó követhette el, legény az semmiféleképpen semnem... (2009.07.26. 20:34) Index-fika
  • dmm: "Ha megválasztják, a kampány után hagyja magát megvesztegetni, telik medencére, költözésre a város... (2009.07.20. 23:24) Tényleg mindenre a betiltás a megoldás?
  • begri: jaja ilyen szakma, de az is vicces, hogy a fidesznek az őszintét kellett volna csak nyomnia, nem f... (2008.10.31. 04:31) kommentből bejegyzés
  • begri: juj de izgi, akkor majd együtt megyünk :D majd viszek kenyeret :P (2008.09.22. 20:53) Felvonulgatós

Linkblog

HTML

Felvonulgatós

2008.07.06. 16:03 | bryan | 1 komment

Nem szeretem a Gay Pride-ot, heteró vagyok, alapból semmi közöm hozzá, oly mértékben taszít, hogy radikálisan nem megyek el rá. Viszont az, hogy pár csökkent értelmű papucsállatka nem bírja elviselni, hogy vannak olyanok akik máshogy élnének mint ők, és ennek tojás- és molotovdobálás formájában ad kifejezést, addig sajna ott  kell majd lennem. Jövőre, utálni fogom de elmegyek. Mert egy olyan városban szeretnék élni, ahol évente egyszer a melegek, ha ahhoz van kedvük vonulhassanak, ne csak ők, hanem bárki aki nem akar másokat fizikailag bántalmazni. Szerencsére nagyvárosban élünk, ahol rengeteg féle ember van, ez így jó, ami kevéssé jó: vannak olyanok, akiknek ez a koncepció nem fér a fejükbe. Sajna ők nem alkalmasak a nagyvárosi életre, alapítsanak kommunákat, költözzenek valami faluba, ott majd nem találkoznak ezzel a problémával. Dobják ki a tévét, tiltsanak le a saját gépükön olyan oldalakat, amilyet akarnak, de mások életébe miért akarnak ilyen formában beleszólni? Mit gondolnak? Megdobom záptojással, ettől majd jól kiűzöm belőle a buzulást? Gondolnak... ez rossz kifejezés ezekkel kapcsolatban.

Ami nagyon fura volt, a felvételeken hallani lehet: a csőcselék oszlatás közben azt skandálja: ÁVH, ÁVH. WTF?? Az elnyomó rendszer nem engedi a keresztény magyar fiatalságot alkotmányos módon molotovot dobálni? Most mi van?? Apropó molotov most olvastam valahol, hogy a molotov dobás garázdaságnak minősül. Ezt hogyan? Ha valaki ilyet dob, az kurvára veszélyezteti mások testi épségét, kockakővel dettó, ez nem garázdaság. Garázdaság az amikor látok valami baromarcút, hogy mondjuk összefirkálja a villamost. Ha egy molotov, vagy kockakő repül felém, az a súlyos testi sértés de inkább gyilkossági kísérlet környékén helyezhető el. Aki ilyet csinál, az teljesen másik valóságban él, valakit pl élve fel akar gyújtani. Az ilyennek hosszú évekre börtönben van a helye. Vagy a pszichiátrián.

Szóval jövőre Gay Pride-ra kell mennem kösz baszdmeg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemletezo.blog.hu/api/trackback/id/tr14555787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

begri 2008.09.22. 20:53:17

juj de izgi, akkor majd együtt megyünk :D
majd viszek kenyeret :P
süti beállítások módosítása