Nincs jó válasz

Mindenféle, ami zavar, vagy örülök neki, vagy vicces, vagy szomorú. Próbálok nem csak hörögni, ha kritizálok valamit, hanem leírni, hogy én hogy szeretném.

Friss topikok

  • anonim user: természetesen mindenképpen csak leányzó követhette el, legény az semmiféleképpen semnem... (2009.07.26. 20:34) Index-fika
  • dmm: "Ha megválasztják, a kampány után hagyja magát megvesztegetni, telik medencére, költözésre a város... (2009.07.20. 23:24) Tényleg mindenre a betiltás a megoldás?
  • begri: jaja ilyen szakma, de az is vicces, hogy a fidesznek az őszintét kellett volna csak nyomnia, nem f... (2008.10.31. 04:31) kommentből bejegyzés
  • begri: juj de izgi, akkor majd együtt megyünk :D majd viszek kenyeret :P (2008.09.22. 20:53) Felvonulgatós

Linkblog

HTML

Kedves VDSzSz

2008.12.22. 14:34 | bryan | Szólj hozzá!

Köszönöm, hogy lehetővé tetted barátaimnak, hogy hazatérjenek családjukhoz karácsonyra. Köszönöm, hogy megismertetted más barátaimmal a stoppolás decemberi örömeit. Köszönöm, hogy leszarjátok azokat, akikből éltek. Hálás vagyok azért, hogy nem próbáltok semmilyen kapcsolatot létesíteni az utazókkal, hamár a máv olyan béna, hogy nem képes kiírni mikor melyik vonat indul el és melyik nem. Mérhetetlen boldogság járja át szívem, ha arra gondolok, vannak még olyanok, akiknek semmit sem jelent a szolgáltatás szó, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy a munkahelyük nem csak azért van, hogy nekik jobb legyen. Azért pedig külön respect, hogy észrevettétek, hogy a gazdasági válság költségeit nem a hóbaglyokkal  próbálja a mocskos kormány megfizettetni hanem "az emberekkel". Olyan nagy jót tettél velünk, ezzel a gördülő sztrájk nevű baromsággal. Hiszen a későbbi jogos sztrájkok kapcsán esetleg felmerülő szolidarítást is megnehezítetted, mertél a követeléseddel akkorát álmodni, hogy nem fér a fejembe.

Mindezekért sírig hű leszek a máv dolgozóihoz, soha többé nem stoppolok, ha lesz is megint diákom, akkor is teljesárú jegyet fogok venni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemletezo.blog.hu/api/trackback/id/tr62836654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása